Vrouwencondooms: vrijen met een vrouwencondoom heeft veel voordelen.

Een condoom voor vrouwen, hoe werkt dat?

Een vrouwencondoom is een condoom dat vóór de vrijpartij bij de vrouw kan worden ingebracht. Het condoom bestaat uit twee flexibele rubberen ringen en een kunststof zakje. Eén van die ringen en het zakje worden bij de vrouw ingebracht en vangen het sperma op. Het inbrengen van het vrouwencondoom kan ruim voor het vrijen gebeuren. Het voordeel: een intieme vrijpartij hoef je niet te onderbreken om een condoom om te doen. De seks verloopt dus heel vloeiend en natuurlijk.

Hoe breng je het vrouwencondoom in?

Het vrouwencondoom kun je als vrouw zelf indoen. Stop de kleine ring in de vagina. De grotere ring blijft aan de buitenkant van de vagina zitten, om de schaamlippen heen. Om het vrouwencondoom te verwijderen draai je de ring aan de buitenkant een kwartslag en trek je het condoom voorzichtig uit de vagina. Lees voor je het vrouwencondoom gaat gebruiken zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

Heerlijk vrijen zonder onderbreking met het vrouwencondoom

Het grote voordeel van het vrouwencondoom: het kan op elk moment worden ingebracht. Als je het vrouwencondoom voor het vrijen inbrengt, hoef je je vrijpartij niet te onderbreken, zoals je met een standaard condoom voor mannen moet doen. Zodra de man een erectie heeft, kunnen jullie beginnen met vrijen. Zo zorgt het vrouwencondoom voor een heel natuurlijk verloop van de vrijpartij. Nog een voordeel: als vrouw ben je niet langer afhankelijk van de man. Als hij zelf geen condoom wil gebruiken, kun jij voor jezelf voor optimale bescherming zorgen door het vrouwencondoom te gebruiken. Zo heb je veilig vrijen helemaal zelf in de hand.

Met een vrouwencondoom vrij je extra veilig

Met een vrouwencondoom vrij je niet alleen extra natuurlijk, maar ook extra veilig. Omdat het vrouwencondoom over de buitenste schaamlippen valt, ben je beter beschermd tegen herpes en genitale wratten. Ook onze vrouwencondooms worden uitgebreid getest in de fabriek. Condooms die niet voldoen aan de strengste eisen van doorlaatbaarheid, rekbaarheid en bestendigheid bij veroudering, worden direct afgekeurd. Vrouwencondooms beschermen tegen soa’s en zwangerschap. Met een vrouwencondoom van AlleCondooms.nl vrij je dus altijd lekker en veilig.