Noppen condooms: de beste stimulerende condooms koop je voordelig online

Hoe werkt een noppencondoom? De ins en outs…

Een noppencondoom is in de eerste plaats een condoom dat je beschermt tegen soa’s en zwangerschap. Je vrijt er dus veilig mee. Maar het noppencondoom heeft natuurlijk een spannende kant: de nopjes aan de buitenkant. De noppen zijn verdikkingen aan de buitenkant van het condoom en zijn van hetzelfde materiaal als het condoom zelf. De noppen zorgen ervoor dat de binnenkant van de vagina extra stimulatie krijgt. De noppen geven een beetje mee en masseren zo de vaginawand.

In je nopjes met nopjes in je. Hoe ervaren mensen condooms met noppen?

Een noppencondoom is een speciaal condoom. Sommige vrouwen vinden het heerlijk en bereiken er zelfs eerder een orgasme door. Omdat de binnenkant van de vagina extra wordt gestimuleerd, is het voor andere vrouwen wat te veel van het goede. Noppen condooms zijn ook voor anale seks te gebruiken, in dat geval stimuleren de nopjes de anus van binnen. Mannen die het noppencondoom dragen, vinden de nopjes soms fijn omdat ze zorgen voor meer stimulatie rond de eikel. Benieuwd geworden naar de condooms met noppen? Er is maar één manier om erachter te komen wat jij ervan vindt… Ga ze lekker zelf uitproberen!

Een erotisch cadeau: noppen condooms en ribbel condooms van AlleCondooms.nl

Noppen condooms zijn geschikt voor anaal, vaginaal en oraal gebruik. Wil jij een spannend cadeautje aan je partner geven? Stel dan een cadeaupakket met funcondooms samen. Je kunt van alles combineren: noppencondooms, ribbelcondooms, smaakcondooms of condooms met een kleurtje. Vergeet niet een lekker glijmiddel of een heerlijk ruikende massagegel toe te voegen. Je partner zal verrast zijn, en jullie kunnen samen genieten van een heerlijke, opwindende vrijpartij. Vind goedkope noppen condooms en andere fun condooms bij AlleCondooms.nl.

Veilig vrijen met noppen condooms in jouw maat

Je vrijt het veiligst met een condoom dat precies bij jou past. Als een condoom te strak zit, kan het scheuren. En als een condoom te ruim zit, kan het gaan lubberen en afzakken. Bovendien zit een goed passend condoom het fijnst, zodat je optimaal kunt genieten van je vrijpartij. Voorkom dat je vrijt met een slecht zittend condoom, en bepaal je maat met onze condoommeter. Zo weet je altijd zeker dat je veilig vrijt én optimaal geniet van je vrijpartij. Onze noppencondooms voldoen net als al onze andere condooms aan de hoogste veiligheidseisen en zijn uitbreid getest.