Mixverpakking condooms. Voordelig en anoniem verzonden bij AlleCondooms.nl

Variatie met mixverpakking condooms. Kleuren, smaken, ribbels, noppen…

Weet je niet precies wat je partner leuk of lekker vindt? Kies dan voor onze mixverpakking condooms. Condooms met ribbels, noppen, kleurtjes of smaakjes, je vindt ze allemaal in de combinatie condoom boxen. Zo kun je op een heel ongedwongen en verrassende manier kennismaken met allerlei grappige en spannende condooms. Er zitten ook extra dunne condooms bij, die zeer natuurlijk aanvoelen, voor extra genot. Wil je juist een ruiger avontuurtje? Kies dan voor de extra sterke condooms. Deze condooms zijn geschikt voor anale seks en wilde seks. Laat jezelf en je partner verrassen met onze mixverpakking.

Veilig vrijen met de mixverpakking condooms

In de mixverpakking condooms van AlleCondooms.nl vind je alleen maar condooms van bekende kwaliteitsmerken. Deze condooms zijn allemaal uitgebreid getest op doorlaatbaarheid, dikte, bestendigheid bij veroudering en rekbaarheid. Zodra een condoom niet aan deze hoge veiligheidseisen voldoet, wordt het afgekeurd. Met de condooms uit onze mixverpakkingen weet je dus altijd zeker dat je veilig vrijt.

Bestel je mixverpakking vandaag nog, en geniet morgen van verrassende seks

Als je je combinatie box condooms op werkdagen voor 23.30 bij AlleCondooms.nl bestelt, heb je morgen al deze verrukkelijke, vrolijke en spannende variatie aan condooms in huis. Je partner zal niet genoeg van je kunnen krijgen. Al onze condooms worden anoniem geleverd, in een neutrale verpakking. De verzending is snel en discreet. Geniet morgen nog van heerlijke seks met fun condooms, noppen condooms of condooms met een kleurtje.

Lekker én veilig vrijen met een condoom op maat

Het ideale condoom is een condoom dat niet te los, maar ook niet te krap zit. Een knellend condoom kan scheuren, en een lubberend condoom kan afzakken, waardoor je minder veilig vrijt. Een condoom dat precies bij jou past, voelt het meest natuurlijk aan tijdens het vrijen. Bepaal je maat met onze condoommeter. Dan weet je zeker dat je het veiligst én het lekkerst vrijt. Iedere man vindt het perfect zittende condoom bij AlleCondooms.nl.