Massage olie kopen voor erotisch masseren? Bestel anoniem bij AlleCondooms.nl

Een sensuele massageolie maakt je massage nog spannender

Als je je partner wilt masseren, is een lekkere massageolie onontbeerlijk. Zorg ervoor dat de slaapkamer lekker warm is en leg een beschermende handdoek over het bed, zodat je geen vlekken in het beddengoed krijgt. Jullie kunnen je nu helemaal laten gaan. Masseer je partner overal met een heerlijke, zachte olie die lekker ruikt. Wil je je partner helemaal gek maken? Kies dan voor de lustopwekkende massageolie met feromonen, de lokstoffen waar je partner extra opgewonden van raakt. Voor een voorspel dat niet lang duurt.  

Massage olie met fruitgeur van Shunga. Snelle verzending, discreet verpakt

Shunga heeft heerlijke massageoliën met verrukkelijke fruitgeur. Wat dacht je van Shunga Afrodisiac Olie Exotische Vruchten? Of ga je voor de vrolijke oranje olie met sinaasappelgeur? Ook lekker: de olie met frambozengeur of met de mousserende aardbeienwijn. De olie van Shunga bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Als je de olie hebt aangebracht, kun je voor een extra verwarmend effect lichtjes over het lichaam van je partner blazen. Wat een heerlijke sensatie, alle zintuigen worden geprikkeld.

Shunga Carnal Pleasures Collectie: stimulerende olie, poeder, bodybalsem en massage crème

Wil je jezelf en je partner eens extra verwennen? Ga dan voor dit ultieme verwenpakket van Shunga, dat bestaat uit een fles erotische massage olie, een flesje stimulerende olie, erotische bodybalsem, een pot body powder en een pot massagecrème. De sensuele oliën hebben een heerlijke geur en een stimulerende werking, waardoor je nog meer voelt en je nog meer opgewonden raakt. Het potje met poeder is een speelse en opwindende afsluiter. Sprenkel het poeder over het lichaam van je partner op alle lekkere plekjes, en gebruik het veertje om de spanning op te bouwen. Zo’n lekker toetje heb je nog nooit gehad…

Massage olie is geen glijmiddel

Een product op oliebasis is niet geschikt als glijmiddel, Gebruik daarvoor dus geen massageolie, maar pak liever een glijmiddel op waterbasis of op siliconenbasis. Bestel al je erotische massage olie op AlleCondooms.nl. Als je vandaag voor 23.30 uur bestelt, heb je je massageolie morgen al in huis.