Latexvrije condooms bestel je bij AlleCondooms.nl

Latexvrije condooms: dun, sterk en een fijn gevoel

Onze latexvrije condooms zijn gemaakt van synthetisch polyisopreen. Dit sterke, dunne en kunstmatige rubbermateriaal wordt ook gebruikt voor handschoenen in operatiekamers. De latexvrije condooms van polyisopreen geleiden warmte goed, zijn flexibel en zijn vaak dunner dan normale condooms. Het dunne materiaal voelt zijdezacht en zeer natuurlijk aan, en is net zo veilig als een dikker, normaal condoom.

Veilig vrijen met een latexallergie: latexvrije condooms zijn net zo veilig

Ook met een latex- of rubberallergie kun je veilig vrijen met onze latexvrije condooms. De condooms zijn net als normale condooms voorzien van glijmiddel en hebben een reservoir. Onze condooms zonder latex zijn te bestellen in verschillende maten. Weet je niet zeker welke maat condooms je moet bestellen? Bepaal dan je maat met onze condoommeter. Want alleen als een condoom perfect zit, beschermt hij optimaal tegen soa’s en zwangerschap.

Bestel je latexvrije condooms anoniem bij AlleCondooms.nl

Op AlleCondooms.nl kun je anoniem alle soorten latexvrije condooms bestellen. Alle bestellingen worden snel uit voorraad geleverd en discreet bezorgd. Latexvrije condooms kopen bij AlleCondooms.nl is makkelijk en snel. Je bestelling wordt in een blanco verpakking verstuurd. En bestel je voor 23.30 uur? Dan heb je je condooms de volgende dag al in huis. En dan staat niets jou een heerlijke vrijpartij nog in de weg.