Condoom dragen

We willen allemaal goede seks, maar niemand droomt er natuurlijk van ongewenst zwanger te worden van een vrijpartij. De beste manier om te voorkomen dat je als man iemand ongewenst bezwangert is door het dragen van een condoom. Met dit voorbehoedsmiddel zorg je ervoor dat jullie veilig de liefde kunnen bedrijven.

Veilig vrijen met een voorbehoedsmiddel 

Word niet ongewenst zwanger, gebruik een condoom

Het loont enorm om eens een pakje condooms aan te schaffen als je van plan bent seks te hebben, want deze rubberen hoesjes zorgen ervoor je als man niemand bezwangert. Je kunt een condoom zelf gemakkelijk omdoen voor de vrijpartij, waarna deze je op de beste manier beschermt tegen vele zaken. Zo voorkom je ook automatisch dat je een geslachtsziekte oploopt en is het de enige bescherming tegen AIDS. Daarnaast beschermt het vrouwen tegen baarmoederhalskanker. Als je een condoom op de juiste wijze omdoet, ben je voor 98 procent beschermt tegen het ongewenst zwanger maken van je sekspartner. In combinatie met een zaaddodend middel vergroot je de betrouwbaarheid nog eens extra. Condooms zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er verschillende smaken op de markt zoals aardbei en framboos, en zijn er condooms met ribbeltjes voor seksuele stimulatie. Ook kun je kiezen voor condooms die extra gevoel opwekken, extra veilige condooms of een klassiek, natuurlijk voorbehoedsmiddel.

Voorbehoedsmiddel: wanneer te gebruiken?

Condooms gebruik je alleen wanneer je seks gaat hebben. De man doet het condoom om voor de seks en verwijdert deze weer na de vrijpartij. Doordat het rubber om de penis heen zit, wordt het voor het zaad onmogelijk om te ontsnappen. Wanneer het zaad wel zou kunnen ontsnappen, kan het zich een weg banen naar de baarmoeder en zou het tijdens de ovulatie van een vrouw een eitje kunnen bezwangeren. Het handige aan condooms is dat ze overal verkrijgbaar zijn. Wanneer je naar de supermarkt gaat, kun je gemakkelijk een pakje condooms kopen, maar je kunt ze ook fijn anoniem online kopen. Je kunt ervoor kiezen om een groot pakje met 12 condooms aan te schaffen, maar er zijn ook goedkopere pakjes te koop waarin slechts drie rubbertjes zitten.

Voor wat voor soort condoom je ook kiest, weet dat het belangrijk is om nooit zonder condoom te vrijen als je geen kinderen wil. Condooms bieden je een ultieme mate van veiligheid tijdens de seks, dus gun jezelf die veiligheid.