Condooms een banaal voorwerp? In geen geval! Het internetportaal Alle Condooms bewijst dat deze voorbehoedsmiddelen gewoon hot zijn en meer dan alleen maar de nodige bescherming bieden. Voor iedereen die van veilig vrijen houdt maar die ook zichzelf en zijn partner voor 100% wil plezieren met lichamelijk genot is Alle Condooms de online plaats bij uitstek. Je vindt hier pretcondooms in talloze maten, vormen, figuurtjes, hoofdjes, merken en verpakkingen. Een nieuwe pikante wereld gaat voor je open!

Fun condooms, wanneer de pret alleen maar beter wordt

Eén van de types voorbehoedsmiddelen zijn de fun condooms. Deze categorie artikelen zijn gericht op jou en je partner die van inspanningen houden maar ook vooral van een dosis gezonde spanning. Om de spanning in iedere (seksuele) relatie te behouden stelt Alle Condooms artikelen voor met speciale smaken, verrassende maten en verbluffende tools. Zo vind je condooms van de sint onder de noemer 'Wie Zoet is, krijgt Lekkers', een set voor heerlijke vluggertjes of condooms met een oplichtend effect. Fun condooms worden zo uitmuntende artikels voor iedere spannende en prikkelende avond tussen de lakens, op de keukentafel,... en met betrouwbare kwaliteit.

Grappige condooms, want lekker veilig vrijen doet lachen

Wie zegt dat er tijdens het vrijen niet gelachen mag worden? Seks kan net heel grappig zijn en het lachen bevordert alleen maar de goede sfeer. Om vermakelijke momenten in te bouwen, biedt Alle Condooms de grappige condooms aan, een categorie vol ludieke condooms die toch de nodige bescherming blijven geven. De grappige condooms bestaan uit een uitgebreid gamma aan pure sfeervolle en geinige artikelen. Je vindt bijvoorbeeld condooms met Tutti Frutti smaak, voor grapjassen die zoetigheid en humor wel kunnen smaken, condooms met zachte pareltjes en condooms met een rode kleur. Grappige condooms zijn bovendien betrouwbaar en ultraveilig. Een condoom om helemaal te vertrouwen!

Alle Condooms staat kortom garant voor puur plezier, genot en veiligheid. De pretcondooms die het platform aanbiedt zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit en op basis van de bekwaamheid om jou het orgasme van je leven te schenken.