Houd je van chocolade, bubblegum, aardbei of banaan? Probeer dan eens een condoom met een smaakje. Het schenkt extra genot als je je vriend oraal wil bevredigen. Je vindt in de webshop van Allecondooms.nl een uitgebreid assortiment condooms met een smaakje, waarmee je je partner eens lekker kan verwennen tussen de lakens.

smaakjes condooms 

Een condoom met een smaakje geeft extra genot

Een condoom met een smaakje geeft je seksleven een nieuwe dimensie. Allecondooms.nl heeft een brede en spannende sortering smaakcondooms, die eenvoudig en discreet in de webshop te verkrijgen zijn. Wat te denken van een bubblegum condoom met echte kauwgomsmaak? Bovendien sluit dit latex condoom heerlijk om de penis met voldoende ruimte in de top, wat het seksuele genot verhoogt. Allecondooms heeft ook chocolade smaakcondooms in grootverpakking voor de echte snoepers. Deze zwartgekleurde voorbehoedsmiddelen prikkelen je fantasie en zetten al je zintuigen op scherp. Maar je kunt ook kiezen voor een condoom met bosvruchten, bessen of kleurige mixed fruit, waarbij je van blauwe tuttifrutti, rode aardbei en gele bananencondooms kunt genieten. Alle condooms met een smaakje zijn voorzien van glijmiddel en reservoir en geschikt voor vaginaal, oraal en anaal gebruik, ervan uitgaande dat bij de geslachtsgemeenschap de pasvorm goed is en er voldoende glijmiddel wordt gebruikt.
 

Elke smaak is raak bij Allecondooms.nl

Het aanbod aan smaakcondooms bij Allecondooms.nl is te veel om op te noemen. Heb je al eens een roze geribbeld condoom met een lekkere marshmallowsmaak geprobeerd? Zeker weten dat je een spannende ervaring beleeft. Heel speciaal is het veganistische condoom, dat op smaak is gebracht met natuurlijke fruit- en plantenextracten. Dit glyde condoom is honderd procent biologisch en gemaakt voor opwindende seksuele prestaties. Allecondooms.nl kan zich voorstellen dat het lastig kiezen is uit zoveel lekkernijen. Daarom zijn er ook speciale combinatieboxen, zodat je verschillende smaakcondooms kunt uitproberen. Wil je eens wat anders? Allecondooms heeft ook vele andere mannen- én vrouwencondooms om je seksleven te intensiveren. Een ribbel of noppen condoom, een fun condoom, een orgasme vertragend condoom of een latexvrij condoom. Zoveel smaken, zoveel keus.

De beste kwaliteit en het grootste aanbod smaakcondooms tref je aan bij Allecondooms.nl. Smaakcondooms zijn verrukkelijk tijdens orale seks, maar kunnen ook met voldoende glijmiddel voor vaginale of orale seks worden gebruikt. Begin je al trek te krijgen? Als je vandaag je favoriete smaakcondooms bestelt, heb je ze morgen in huis. Ruim 155.000 tevreden klanten gingen je al voor met een bestelling uit onze online hop. Je kunt veilig vooraf of achter betalen en krijgt je producten discreet bezorgd.