Maat van het condoom

Je wilt natuurlijk niet dat je condoom in het vuur van het liefdesspel afglijdt of scheurt. Het is belangrijk om condooms van de juiste omvang aan te schaffen. Allecondooms.nl maakt het je makkelijk om de juiste maat van het condoom te bepalen. Met onze speciale condoommeter kom je altijd bij het meest geschikte condoom uit. Of je nu een grote condoom, kleine condoom of normaal condoom nodig hebt, je vindt het in het brede en veelzijdige assortiment van Allecondooms.nl. 

Onze condoommeter stelt vast of je een grote condoom nodig hebt

De juiste maat condoom is van groot belang om veilige seks te hebben en te voorkomen dat je door een afgegleden of kapot gescheurde condoom een soa oploopt of ongewenste zwangerschap veroorzaakt. Bovendien beleef je veel meer genot aan de seks als je een optimaal sluitend condoom om je harde penis hebt. Allecondooms.nl helpt je om het voor jou beste passende condoom vast te stellen. Onze condoommeter is eenvoudig op onze website te downloaden. Denk je een grote condoom nodig te hebben? De juiste maat condoom wordt bepaald door de omvang van de penis. De lengte van de penis is minder van belang, want het komt zelden voor dat een condoom te kort is. Belangrijker is dat het condoom niet te groot is, zodat deze tijdens de geslachtsdaad van de penis afglijdt.

Een kleine condoom verhoogt de intensiteit van de seks

Een condoom zit goed als het niet te losjes of te strak om je harde penis zit. Het beste is als je het condoom bijna niet voelt en het als een tweede huid om je lid zit. Je kunt er bewust voor kiezen om een strakke en kleine condoom om te doen, daar dit tot een keiharde erectie leidt en een hogere intensiteit tijdens de penetratie. Zorg wel dat je extra sterke condooms uit de collectie van Allecondooms.nl gebruikt, om het risico op scheuren tot een minimum te beperken. Een ruimer condoom zorgt voor meer wrijving, met als gevolg dat je sneller opgewonden raakt en klaarkomt. Om te weten of je een normaal condoom of een kleine of grote condoom nodig hebt, dien je de maat van je penis te meten als deze stijf is. Je kunt met het meetlint van Allecondooms.nl eenvoudig de omtrek van je penis bepalen.

Bij Allecondooms.nl vind je altijd het best passende condoom naar jouw smaak. Als je na het gebruik van onze condoommeter jouw exacte maat weet, kun je een keuze maken uit onze rijke sortering condooms met noppen, ribbels, smaakjes en kleur. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in onze webshop.