De juiste pasvorm van een condoom

De juiste pasvorm van een condoom is essentieel. Want als jij de juiste maat condoom om je penis hebt gedaan, voel je de condoom eigenlijk niet meer tijdens de seks. Je eigen genot voel je juist meer. Hoe beter de condoom aansluit, hoe veiliger hij ook is. Vergelijk het eens met schoenen. Je draagt toch ook geen schoenen die om je voeten knellen, of schoenen waar je bij iedere stap met je voeten naar voren schiet? En net als met voeten geldt ook voor geslachtsdelen: ze zijn er in soorten en maten!

Condooms-juiste-pasvorm

Stel je op de hoogte van de juiste pasvorm van een condoom en bestel online

We nemen vaak uitgebreid de aandacht om lekker lang te shoppen. Op zoek naar nieuwe kleding, een jas of sneakers. Of de volgende telefoon, televisie of tablet. Vroeger slenterden we door de stad, tegenwoordig kopen we steeds meer online. Maar als het om condooms gaat, hadden we eigenlijk altijd haast. Veel mensen kochten hun condooms tot nu toe het liefst snel en anoniem. Geef toe, nam jij ooit langdurig de tijd in de drogist om je te oriënteren op condooms? Breng daar nu verandering in. Onze tip: bestel je condooms voortaan via http://www.allecondooms.nl Maar neem eerst, anoniem thuis achter je computer, de rust om erachter te komen welke condoom het beste bij jou past. Letterlijk en figuurlijk!

de juiste pasvorm van een condoom geeft jou alleen maar voordelen

Ten eerste voelt de condoom als natuurlijk aan als je de juiste maat hebt. Jij kunt je beter concentreren op de seks als je geen condoom voelt knellen. En als je geen condoom voelt afglijden. Je zult opgaan in je partner, in je eigen gevoel, in het heerlijk met z'n tweetjes zijn. En daar draait het om bij seks: samen zo veel mogelijk genieten. Een condoom is er voor de veiligheid en voor extra genot. En alleen de perfecte maat zorgt voor echte securiteit. Hij zal soepel en tegelijkertijd fijn strak blijven zitten en niet kunnen knappen. Maar nou horen we je al denken: wat is mijn maat dan? Daar kom je binnen enkele seconden achter via onze tool: de condoommeter. En weet je welke je 'moet' hebben, dan is bestellen zo gebeurd. Onze uitgangspunten in een notendop:

  • Veel keuze
  • Snel bezorgd
  • Discreet verpakt
Gun jezelf nog meer lust en voldoening, en bestel jouw condooms online!