Glow in the dark condooms

Heb je een langdurige relatie en wil je wat variatie in je seksleven aanbrengen? Of sta je voor een spannende date en wil je een onvergetelijke nacht beleven? Kies dan voor een glow in the dark condoom. Hiermee kom je verrassend voor de dag. Je kunt je opmaken voor een gloeiende vrijpartij. Voor de opwindendste glow in the dark condooms ben je bij Allecondooms.nl aan het goede adres. Je vindt in onze webshop een breed assortiment fun condooms, waaraan zowel jij als je partner veel seksplezier zal beleven.

Glow in the dark condooms 

Meer pret in bed met een glow in the dark condoom

Een glow in the dark condoom brengt nog meer pret in bed. Als je het condoom gedurende dertig seconden onder een felle lamp houdt, geeft het voorbehoedsmiddel circa vijftien minuten helder licht. Om hierna nog enige tijd na te glooien. Je hebt dus lang plezier van je van natuurlijk latex gemaakte glow in the dark condoom. Het is een feest om in het donker de liefde te bedrijven. Je kunt ook kiezen voor een neon glow in the dark condoom, dat ook een oplichtend effect geeft.

Een glow in the dark condoom heeft een neutrale smaak en een gladde structuur. Alle condooms van Allecondooms.nl zijn uitgebreid getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Elk condoom kan worden gebruikt voor vaginale, anale of orale seks. Bedenk wel dat de pasvorm goed moet zijn en er voldoende glijmiddel wordt gebruikt.

Mixpakketen om verschillende pretcondooms uit te proberen

Allecondooms.nl heeft nog veel meer leuke en prikkelende fun condooms. Een ribbel condoom met penisring dat zelfs meerdere zaadlozingen aankan, of een stimulerende noppen condoom met een cock ring, dat bij elke penetratie heerlijke tintelingen oproept.

Allecondooms.nl levert ook mixpakketen aan pretcondooms, zodat je eens een gevoelige ultradunne, extra vochtige, stevige of gekleurd condoom met een smaakje kunt uitproberen. Kun je niet langer wachten? Allecondooms.nl heeft een 24-uurs levering, dus als je nu bestelt, heb je je condooms morgen op je bezorgadres. De condooms worden discreet in een neutrale verpakking verstuurd. Betalen kan zowel direct in de webshop via iDEAL, PayPal of creditcard, maar mag ook achteraf via een bankoverschrijving.

 Verras je partner eens in het donker met een glow in the dark condoom. Je vindt bij Allecondooms.nl niet alleen een mooi assortiment glow in the dark condooms, maar ook vele andere soorten condooms van de hoogste kwaliteit. Overtuig je zelf in onze online shop en slag je slag.