Fijn en veilig vrijen begint bij het beste condoom die er is. Maar wat zijn nu de beste condooms? Allecondooms.nl helpt je een handje.
 

Het beste condoom kopen

De meest veilige seks is met een condoom. Zo kun je geen ziektes en geen ongewenste zwangerschappen oplopen. Fijn en veilig gaat goed samen omdat het condoom in der loop der jaren veel beter is geworden. Zo is het nog fijner om veilig seks te hebben. Voor elke man is er nu het beste condoom.
 

Een condoom omdoen

Een condoom moet als een handschoen om de penis zitten. Een condoom mag strak zitten maar niet te strak anders gaat hij scheuren. Bij een te ruime condoom glijdt hij te snel af. Afrollen geschiedt met de zijkanten van de vingers en door het vasthouden van het reservoir. Kijk of je penis mooi ingeseald is en dan is hij klaar voor de start.
 

Een condoom op maat kiezen

Een condoom is op maat te koop. Meet je penis in erectie met een speciaal meetlint. Het gaat daarbij niet alleen om de lengte van de penis maar ook de omtrek. Tot en met 49mm zijn extra strakke condooms, daarna volgt het gemiddelde tussen de 52 en 56mm en vanaf 57mm koop je een breed condoom. Het Duitse merk My.Size heeft vele verschillende maten.
 

Populaire condooms voor elke gelegenheid

Kies een ultradun condoom waardoor je tijdens het vrijen nog meer kunt voelen. Er zijn ook condooms met ribbels en noppen om de stimulans te vergroten. Voor de orale seks kun je kiezen voor een condoom met chocoladesmaak of bananensmaak. Dit condoom is vooral populair omdat hij lekker ruikt. Daarnaast zijn er orgasme vertragende condooms voor lang genot en voor anale seks zijn er extra sterke condooms verkrijgbaar.