Condooms zonder glijmiddel

Condooms zonder glijmiddel worden vrijwel niet meer geleverd. Een condoom met glijmiddel zorgt ervoor dat de vrijpartij soepel en zonder pijn verloopt. Zowel jijzelf als je partner beleeft hierdoor meer genot aan de seks. Er zijn ook condooms met zaaddodend glijmiddel, die de kans op een ongewenste zwangerschap minimaliseren. Allecondooms.nl heeft een breed en gevarieerd assortiment condooms met glijmiddel, waarmee je het liefdesspel naar grote hoogte stuwt.

 

Condooms van Durex met glijmiddel verhogen je genot

Een condoom met glijmiddel biedt bijvoorbeeld uitkomst bij vaginale droogheid. Het wat stroeve latex wordt uitgerust met een dun laagje glijmiddel, zodat de penetratie op een natuurlijke en pijnvrije wijze kan plaatsvinden. Het is reden waarom tegenwoordig vrijwel alleen nog maar condooms verkocht worden waar al een laagje glijmiddel op is aangebracht. Allecondooms.nl vormt hierop geen uitzondering. Wij hebben bijvoorbeeld een gevarieerde sortering condooms van Durex met een glijmiddel op natuurlijke basis, dat geen allergische reactie geeft. De meeste condooms bevatten een glijmiddel op waterbasis. Op de verpakking valt te lezen welk soort glijmiddel er is toegevoegd en in welke mate het glijmiddel condoomveilig is. Er bestaat een speciaal CE-logo als keurmerk voor condooms van goede kwaliteit. Gebruik nooit zelf een glijmiddel op oliebasis, want dit kan het condoom doen scheuren en oplossen.

Condooms met een orgasme vertragend glijmiddel

Allecondooms.nl heeft ook condooms met een speciaal orgasme vertragend glijmiddel. Deze zorgen ervoor dat je minder snel klaarkomt en je dus langer en heviger kunt genieten van de geslachtsgemeenschap. Het maakt deze condooms met speciaal glijmiddel steeds populairder, omdat ze niet alleen veilig zijn maar ook extra genot geven. Deze condooms vragen geen speciale aanpak; ze zijn gemakkelijk om je penis te rollen. Ze zijn wel extra dun, wat de intensiteit van de seks verhoogt. Extra handig is dat de condooms met een orgasme vertragend glijmiddel latexvrij zijn. Ze zijn daarmee ook geschikt voor als je een allergie voor latex of rubber hebt.

Allecondooms.nl heeft een ruim assortiment condooms met een normale of een extra dosis glijmiddel. Condooms met zaaddodend glijmiddel en met een orgasme vertragend glijmiddel, verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Hiermee kun je ontspannen, ongeremd en veilig vrijen. Je kunt deze speciale condooms eenvoudig en anoniem bestellen in onze online shop. Ook bij thuislevering is discretie gegarandeerd. De condooms met glijmiddel worden al de dag na je bestelling in een onherkenbare doos of envelop op het door jou opgegeven bezorgadres afgeleverd.