Condoom maat bepalen!

Wat is de juiste condoom maat voor jou?

Veel mensen kopen condooms zonder te weten welke maat nu de juiste is. Het kiezen van de juiste maat is heel belangrijk voor de bescherming tijdens de seks maar kan ook het plezier tijdens de daad enorm vergroten. Allecondooms.nl heeft speciaal de condoommeter ontwikkeld om jou te voorzien in de juiste maat condooms! Met deze meter kan je eenvoudig de juiste maat bepalen!  

Allecondooms.nl wil dat jij veel plezier beleeft tijdens het vrijen en goed beschermd bent tijdens het vrijen. Niks is vervelender dan erachter komen dat een condoom gescheurd is omdat deze te klein is, of omdat deze afglijdt omdat de omtrek toch te groot is. Met de condoommeter van allecondooms.nl kan je eenvoudig bepalen wat de juiste maat is voor jou. Daarnaast geven we je verrassende suggesties om te experimenteren met alle verschillende condooms van allecondooms.nl.

Omtrek of lengte?

Bij het bepalen van de juiste maat is het vooral belangrijk dat de omtrek van de penis overeenkomt met de maat van de condooms. De lengte van je penis is hierbij minder belangrijk. Wanneer de lengte van een condoom te lang is, kan je namelijk het condoom niet helemaal afrollen. Een condoom dat te kort is komt bijna nooit voor. Mocht dit toch zo zijn, rol dat het condoom zo ver mogelijk over je penis. Kies in elk geval niet voor een condoom dat ruimer is dan de omtrek van je penis. Dan vergroot je de kans op afglijden enorm.

Strakke of ruime condooms?

Een ideale condoom kan omschreven worden als een condoom die niet knelt en niet te los zit. Dit zal tevens het meest natuurlijike gevoel geven. Natuurlijk kan je kiezen voor een condoom dat iets strakker zit. Het voordeel hiervan is dat je erectie steviger zal zijn en je kan hiermee je orgasme langer uitstellen. Hou je van kinky seks? Koop dan een condoom dat strakker zit, deze zal beter blijven zitten.

Ruimere condooms geven meer speling en wrijving. Hierdoor wordt het gevoel vergroot en zal je sneller opgewonden raken of een orgasme krijgen. Pas wel op dat het condoom niet te ruim om je penis zit, anders loop je een groter risico dat het condoom zal afglijden. 

De condoommeter

Voor het bepalen van de juiste penismaat zal je jouw penis moeten opmeten tijdens een erectie. Meet met een flexibel meetlint eerst de omtrek van je penis. Lees vervolgens het aantal millimeters af. Meet daarna de lengte van je penis. Klik nu hier om je maten in te voeren in de condoommeter

De condoommeter zal je een advies geven, welke condooms geschikt zijn voor jou en die je anoniem in onze online winkel kan kopen! Bekijk ook de onderstaande tabel. Hier vind je de reguliere condoom maten met geschikte keuzes!

Geschikte condoom Breedte Lengte Advies voor de penisomtrek
MySize L 47mm 160mm tot 10 cm
MySize XL 53mm 165mm 10 - 11 cm
Secura XXL 54mm 180mm 11 - 11,5 cm
Secura 100 st 56mm 190mm 11,5 - 12 cm
MySize XXL 60mm 195mm 12 - 13 cm
MySize XXL 69mm 225 mm 14 cm en meer

Allecondooms.nl jouw online adres voor alle condooms, in vele maten beschikbaar!