Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening (soa)

Gonorroe wordt ook wel een druiper genoemd. Het is een besmettelijke seksueel overdraagbare aandoening (soa), die wordt veroorzaakt door een bacterie die de plasbuis, vagina, baarmoedermond, anus en keel kan infecteren. Onbehandelde gonorroe kan tot ernstige klachten leiden. Beter is het om gonorroe te voorkomen door condoomgebruik. Je vindt bij Allecondooms.nl een breed assortiment condooms om veilig en plezierig te vrijen.

Gonorroe behandeling met een antibioticum

Gonorroe wordt overgedragen tijdens onveilig vrijen. Het geïnfecteerde slijmvlies van de penis, vagina, anus of keel komt bij orale, anale of vaginale seks in contact met de sekspartner die vervolgens ook besmet raakt. Een gonorroe behandeling kan prima met antibiotica. Het kan soms voorkomen dat de bacteriën ongevoelig worden voor het antibioticum. Dan dient de huisarts te worden geconsulteerd. Voorkomen is echter beter dan genezen. Allecondooms.nl heeft een ruime sortering extra sterke condooms, die al bevochtigd zijn met glijmiddel en waarmee je veilig en vurig wilde seks of een anaal avontuurtje kunt beleven.

Verschillende gonorroe klachten bij mannen en vrouwen

Een bekende klacht bij de man is een druiper: geelgroene afscheiding uit de plasbuis. De slijmerige pus kan ook bij de ontlasting voorkomen. Andere gonorroe klachten zijn pijn of irritatie bij het plassen, een geïrriteerde of jeukende anus, keelontsteking en ontstoken klieren in de hals. Vrouwen kunnen last hebben van pusachtige vaginale afscheiding en bloedverlies in de periode tussen de menstruaties. Tijdig behandelen is noodzaak. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld een eileiderontsteking krijgen, mannen een bijbalontsteking.

Gonorroe kan onbehandeld tot ernstige klachten leiden. Dit wil je natuurlijk niet. Dan is het beter om plezier te beleven aan de collectie kleur condooms in de webshop van Allecondooms.nl.