Goedkope condooms van de beste kwaliteit bestellen? Anonieme verzending

Waarom zijn onze condooms zo goedkoop?

We krijgen vaak de vraag hoe wij condooms van topmerken toch zo voordelig kunnen aanbieden. Het antwoord is eenvoudig: we kopen onze condooms in per bulkverpakking. Dat betekent dat we condooms in verpakkingen van 144 stuks of meer kopen. Deze condooms halen we uit de grote dozen en verpakken ze opnieuw en met de uiterste zorgvuldigheid per 10, 12, 20 of 24 stuks, in een nieuw gesealde verpakking. Die verpakking kunnen we aan jou aanbieden tegen een veel lagere prijs. Daarom betaal je veel minder voor onze condooms dan in een andere winkel, zoals een drogist of een supermarkt.

Veilige goedkope condooms koop je bij AlleCondooms.nl

Omdat jouw veiligheid en comfort bij ons hoog in het vaandel staan, verkopen we alleen goedkope condooms van de allerbeste kwaliteit. Daaronder vallen merken als Durex, Glyde en Pasante. Alle condooms zijn stuk voor stuk uitgebreid getest. In de fabriek worden ook alle goedkope condooms door middel van elektrische impulsen getest op gaatjes of zwakke plekken. Elk condoom wordt over een metalen staaf getrokken, die onder stroom wordt gezet. Als er zich ergens een gaatje of dun plekje bevindt, ontstaat er kortsluiting en wordt het condoom onmiddellijk afgekeurd. Daarna worden de condooms steekproefsgewijs gecontroleerd op bijvoorbeeld dikte, bestendigheid bij veroudering en op rekbaarheid.

Topmerk condooms voor een betaalbare prijs

De condooms in de goedkope verpakking zijn precies hetzelfde als de condooms die je in een supermarkt of drogist koopt, alleen zitten ze niet in het herkenbare merkdoosje. Daardoor kan het lijken alsof je met een merkloos condoom te maken hebt, maar niets is minder waar. Je ziet het alleen niet aan de verpakking. Je hebt dus de allerbeste condooms in huis, maar dan voor een heel zacht prijsje. Niet verder vertellen, hoor…