Standaard condooms: koop je condooms voordelig online en anoniem bij AlleCondooms.nl

Standaardcondooms: overal en altijd

Omdat je nooit zeker weet hoe een avond eindigt, heb je altijd standaard condooms bij je. Je wilt natuurlijk niet bij je partner of bij een spannende date in bed liggen en erachter komen dat jullie allebei geen condooms bij jullie hebben. Daarom vind je bij ons een uitgebreid assortiment standaard condooms tegen een heel voordelige prijs.

Hoe gebruik je een condoom?

Een condoom gebruik je tijdens het vrijen om soa’s en zwangerschap te voorkomen. Als je een condoom goed gebruikt en ervoor zorgt dat je de juiste maat condooms gebruikt, is vrijen met een condoom de veiligste manier om te vrijen. Een condoom gebruiken in 3 stappen:

  1. Haal het condoom uit het zakje. Let op met scherpe nagels, je wilt niet dat het condoom beschadigd raakt. Kijk wat de binnenkant van het condoom is door er zachtjes in te blazen.
  2. Plaats het condoom op de stijve penis terwijl je het tuutje (het reservoir dat het sperma opvangt) dichtknijpt. Er mag geen lucht in het reservoir zitten, want dan kan het condoom knappen.
  3. Rol het condoom nu zo ver mogelijk naar beneden af. Jullie kunnen nu beginnen met vrijen.

Als je het condoom per ongeluk aan de verkeerde kant hebt geprobeerd af te rollen – daar kom je gauw achter, want dat wil niet – gooi het condoom dan weg en gebruik een nieuwe. Veel mensen maken de fout dat ze het condoom dan omdraaien en gewoon weer omdoen, maar het condoom is dan door eventueel voorvocht niet veilig meer.

De beste condoom merken, alle soorten condooms

Bij AlleCondooms.nl vind je condooms van alle bekende kwaliteitsmerken: Durex, Glyde, Pasante. Je koopt ze online en hebt ze de volgende dag geheel anoniem in huis, zodat je meteen kunt genieten van een heerlijke vrijpartij. Ook voor mensen met een latex- of rubberallergie hebben we een ruime keuze aan standaard latexvrije condooms. Al onze condooms voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn beschikbaar in alle maten.

Standaard condooms in jouw maat, getest op veiligheid

Wist je dat je pas echt veilig vrijt met een perfect passend condoom? Een te krap condoom kan scheuren, en als een condoom te los zit, bestaat het gevaar dat het afzakt. Zorg er dus voor dat je condooms in de juiste maat koopt. Bepaal je maat met onze condoommeter. Dan weet je altijd zeker dat je condoom goed zit, en kun je zorgeloos en met plezier vrijen. Omdat jouw plezier en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan, verkopen we alleen condooms van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn uitgebreid getest op poreusheid, dikte en rekbaarheid. Want je kunt pas echt en ontspannen van seks genieten als je zeker weet dat je veilig vrijt, met een condoom waarop je kunt vertrouwen.