My Size condooms: condooms op maat

Waarom de juiste condoom maat belangrijk is?

Met een goed passend condoom vrij je niet alleen veiliger, maar verhoog je ook nog eens het genot tijdens de seks. Op AlleCondooms.nl vind je allerlei soorten condooms, en altijd condooms met de juiste maat voor jou. My Size condooms zijn condooms in alle verschillende maten. En met de handige condoommeter weet jij binnen een paar minuten welke maat condoom het beste bij jou past. Condooms kopen doe je natuurlijk bij dé online condoomspecialist: AlleCondooms.nl

My Size condooms: elke man is anders

Elke man is anders, en dus is iedere penis ook anders. Soms zijn mannen onzeker over het formaat van hun penis, bijvoorbeeld omdat ze denken dat hij aan de kleine kant is. Aan de andere kant kunnen mannen die erg groot geschapen zijn ook onzeker zijn, omdat ze bang zijn hun partner pijn te doen bij het vrijen. In de praktijk blijkt het formaat van een penis weinig uit te maken voor de mate van plezier tijdens het vrijen. Bij seks draait het er uiteindelijk om dat je aandacht hebt voor elkaar. Groot of kleiner geschapen, het is uiteindelijk niet zo belangrijk. Wat wél belangrijk is, is dat je een condoom draagt dat goed bij je past. Met de condoommeter bepaal je heel makkelijk je maat.

De juiste condoommaat met de condoommeter

Met de condoommeter van AlleCondooms.nl kun je eenvoudig bepalen welke maat condooms het beste bij jou past. Om te bepalen welke maat het beste bij je past, moet je eerst je penis opmeten. Daarbij is de omtrek van je penis het belangrijkst, want die bepaalt welke maat condoom je nodig hebt. Als een condoom te strak zit, is de kans groter dat het condoom scheurt. Is een condoom te ruim, dan bestaat de kans dat het afglijdt tijdens het vrijen. Je vrijt pas echt zorgeloos met een condoom dat precies bij jouw penis past.

AlleCondooms heeft de volgende maten voor jou op voorraad:

Geschikte condoom Breedte Lengte Advies voor de penisomtrek

MySize L

47mm

160mm

tot 10 cm

MySize XL

53mm

165mm

10 - 11 cm

Secura XXL

54mm

180mm

11 - 11,5 cm

MySize XXL

60mm

195mm

12 - 13 cm

MySize XXL

69mm

225 mm

14 cm en meer

My Size condooms zijn een veilige keuze

Heerlijk vrijen doe je met een condoom dat perfect zit. En met My Size condooms weet je altijd zeker dat je veilig vrijt. Omdat het condoom niet te strak of te ruim zit, is de kans op scheuren of afglijden minimaal. My Size condooms zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn altijd een veilige keuze, welke maat je ook hebt. En je koopt ze natuurlijk online bij AlleCondooms.nl. Dan weet je zeker dat je binnen 24 uur al veilig kunt genieten van een heerlijke vrijpartij.