System JO

Soepel vrijen met glijmiddel van System JO

Voor een lekker soepele vrijpartij is een goed glijmiddel onmisbaar, zowel bij vaginale als anale seks. System JO heeft voor elk wat wils, van glijmiddelen met smaak tot glijmiddelen met verwarmend of verkoelend effect. Gebruik bij anale seks veel glijmiddel. Omdat de anus uit zichzelf niet vochtig wordt, is glijmiddel een must bij een anale vrijpartij. Vrouwen die last hebben van vaginale droogheid vrijen weer soepel met een lekker glijmiddel van System JO. Maar ook als je geen last hebt van vaginale droogheid, is glijmiddel een verrukkelijke toevoeging aan je seksleven. System JO heeft een groot assortiment met verschillende soorten glijmiddel.

Glijmiddel van System JO op waterbasis, ook voor anale seks

System JO heeft alle soorten glijmiddel. Wie glijmiddel op waterbasis wil, kiest bijvoorbeeld voor JO H2O, een glijmiddel dat 100% op waterbasis is, maar aanvoelt als een siliconenglijmiddel. Het glijdt langdurig, geeft geen vlekken in beddengoed en is gemakkelijk afwasbaar met water. Ook voor anale seks heeft System JO een geschikt glijmiddel op waterbasis: System JO H2O Anaal. Dit glijmiddel is op waterbasis, maar is dikker dan de gewone System JO H2O, waardoor het anaal vrijen nog soepeler gaat.

De bijzondere smaken van System JO glijmiddel

Wie zegt dat glijmiddel altijd naar kersen of aardbei moet smaken? Geef je seksleven een verfijnd tintje met glijmiddel in de smaken zeezout-karamel, tiramisu of hazelnoot-espresso. Een luxe gevoel voor tussen de (satijnen) lakens. Deze glijmiddelen smaken verrukkelijk en zijn toch vrij van suikers. Ideaal voor wie van orale seks met een extra sensueel en smakelijk tintje houdt. En als je na het vrijen nog zin hebt in een toetje, ga je voor glijmiddel met mint-chocolade of crème brûlée smaak. Oh-la-la…

Verwarmend of verkoelend glijmiddel

System JO heeft heerlijke verkoelende en verwarmende glijmiddelen in het assortiment. JO Premium Anal Cool heeft alle voordelen van de originele System JO Anaal Premium, maar dan met een extra verkoelende, tintelende sensatie. De verkoelende gel is waterproof, en dus ook onder de douche en in bad te gebruiken. Een hete douche met een verkoelende gel zorgt voor een heel prikkelende, sensuele ervaring. JO Premium Anaal Verwarmend is juist een glijmiddel met verwarmend effect. De unieke samenstelling met vitamine E verzorgt je huid extra. Voor wat extra warmte in je seksleven.