Verschillende glijmiddelen

Soepel vrijen met Pjur Original glijmiddel

Voor veel mensen is glijmiddel belangrijk bij het vrijen. Door glijmiddel te gebruiken is de seks extra fijn en comfortabel, zonder droogheid of schuren. Glijmiddel geeft een heerlijk, natuurlijk gevoel. Bij anale seks is glijmiddel onontbeerlijk, want anders dan de vagina wordt de anus uit zichzelf niet vochtig. Om pijnloos te kunnen vrijen moet je bij anale seks dus glijmiddel gebruiken, het liefst een glijmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor anale seks. Maar ook bij vaginale seks is glijmiddel prettig. Als je last hebt van vaginale droogheid, bijvoorbeeld. Of bij een geïrriteerde huid of geïrriteerde slijmvliezen.

Glijmiddel op waterbasis of siliconenbasis?

Twijfel je of je voor glijmiddel op waterbasis of glijmiddel op siliconenbasis moet kiezen? Beide soorten glijmiddel zijn heerlijk, maar glijmiddel op siliconenbasis glijdt wat langer door en is daardoor bijvoorbeeld geschikter voor anale seks. Let bij het gebruik van siliconen seks toys op dat de siliconen je speeltje niet aantasten, want dan is het speeltje minder makkelijk te reinigen, wat de kans op bacteriële infecties vergroot.

Alle soorten glijmiddelen vind je bij Pjur

Pjur heeft glijmiddelen op siliconenbasis en op waterbasis. Bovendien heeft Pjur glijmiddelen die speciaal voor mannen of vrouwen zijn. Voor mannen zijn er glijmiddelen voor anale seks, en voor vrouwen glijmiddelen die de huid extra verzorgen. Ook voor glijmiddelen met een extra effect heb je bij Pjur veel keus. Verwarmende of verkoelende glijmiddelen, glijmiddelen speciaal voor seks toys en stimulerende glijmiddelen. Populaire glijmiddelen zijn Pjur Original, Pjur Woman, Pjur Body Glide en Pjur Back Door.

Pjur glijmiddelen met een spannend effect

Wie glijmiddel wil gebruiken met een extra prikkelend effect, kan bij Pjur kiezen uit allerlei spannende glijmiddelen en massagegels. Zo is Pjur Espresso een stimulerend glijmiddel met cafeïne, wat voor een opwekkende en prikkelende ervaring zorgt. Pjur Cool zorgt voor een verkoelende en stimulerende sensatie, doordat er menthol aan is toegevoegd. Pjur Superhero Ginkgo glijmiddel zorgt voor een betere bloedcirculatie en vermindert de gevoeligheid, waardoor het liefdesspel langer duurt. Pjur My Glide heeft door de stimulerende ginseng een verwarmend effect, waardoor je letterlijk in vuur en vlam staat.

Glijmiddel van Pjur voor de gevoelige huid

Speciaal voor de gevoelige huid heeft Pjur glijmiddelen ontwikkeld die hyaluronzuur bevatten. Als je last hebt van een droog of geïrriteerd vaginaal slijmvlies, helpt het Repair Glide glijmiddel van Pjur je niet alleen om pijnloos te vrijen, maar zorgt het er ook voor dat je huid sneller herstelt. Maar ook Pjur Med Natural Glide, dat uitsluitend plantaardige ingrediënten bevat, is heel geschikt voor de overgevoelige huid. Alle glijmiddelen van Pjur zijn dermatologisch getest.