Mega Black Friday Deals!
Profiteer nu »

Pasante condooms

Pasante heeft condooms voor mannen en vrouwen in het assortiment. De condooms voor mannen zijn er in verschillende soorten zoals condooms met stimulatie of condooms met een smaakje. De condooms met stimulatie kunnen ribbels of noppen hebben en kunnen een orgasme vertragen. De condooms met een smaakje hebben meestal ook een kleurtje. Voorbeelden van smaakjes die Pasante in het assortiment heeft zijn ananas, kokos, mango, aardbei en chocolade. Naast de standaard condoommaten, biedt Pasante ook condooms aan met een strakkere pasvorm en grotere condooms. Alle condooms zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir. Gebruik je vaak condooms? Dan kun je ook kiezen voor een grootverpakking. Dit is een verpakking met meer dan 50 condooms.

Unieke condooms

Naast de hiervoor genoemde condooms heeft dit merk ook speciale condooms zoals lichtgevende condooms en condooms die leuk zijn om als cadeautje te geven. De lichtgevende condooms moet je eerst 30 seconden onder een felle lamp houden waarna de condooms 15 minuten licht geven. De condooms die leuk zijn als cadeautje zijn condooms die een leuke verpakkingen hebben zoals een verpakking met hartjes of met voetballen. In deze verpakkingen zitten standaardcondooms maar doordat ze er leuk uitzien, zijn ze ideaal om als cadeau te geven.

Vrouwencondooms

Dit merk is één van de weinige merken dat een vrouwencondoom in het assortiment heeft. Je kunt het condoom maximaal 8 uur voor het vrijen inbrengen. Dit condoom kan de oplossing zijn als je partner geen passend condoom kan vinden. De vrouwencondooms zijn latex-vrij, geurloos en smaakloos en kunnen zonder glijmiddel gebruikt worden.