Lelo HEX Condooms voordelig kopen / online bestellen

Het revolutionaire ontwerp van LELO HEX condooms

Hoewel er tegenwoordig een heleboel condooms verkrijgbaar zijn, is het ontwerp van het condoom de afgelopen jaren weinig veranderd. Wanneer je kijkt naar de condooms van tegenwoordig, zie je weinig verschillen met condooms uit de jaren ‘70. LELO grijpt in en komt met een revolutionair ontwerp dat is voorzien van een honingraatachtig patroon aan de binnenkant. De LELO HEX condooms combineren een hexagonaal web van 0,055 mm met ultradun latex van 0,045 mm. Het ontwerp gaat het knappen van condooms tegen en zorgt tevens voor meer gevoel tijdens de seks.

Sterke honingraatstructuur voor meer grip en gevoel

De LELO HEX condooms zijn glad aan de buitenkant en aan de binnenkant voorzien van een zeshoekig honingraatontwerp, ook wel hexagonen genoemd. Van deze unieke patronen zijn er maar liefst 350 over de gehele lengte van het condoom aangebracht. De structuur is aan de binnenkant aangebracht om de drager meer grip en houvast te geven tijdens het vrijen. Het condoom blijft hierdoor stevig op zijn plek en verschuift niet. Hexagonen zijn symmetrisch en sluiten perfect op elkaar aan. Dit zorgt er onder andere voor dat deze structuur in veel meer toepassingen wordt gebruikt waarbij kracht vereist is.

Seks met LELO HEX condooms is extra lekker én extra veilig

Wanneer er druk op het condoom wordt uitgeoefend, rekt het condoom zich naar zes kanten uit. Hierdoor wordt de kans op een scheurtje in het condoom aanzienlijk verminderd. Ontstaat er toch een scheur in het condoom, dan blijft de rest van het condoom intact. Een normaal condoom zou in dat geval verschrompelen of helemaal uitscheuren. De condooms zijn tevens voorzien van extra glijmiddel om de seks nog soepeler en aangenamer te laten verlopen. Doordat de zeshoeken met elkaar in verbinding staan, wordt lichaamswarmte ook makkelijker doorgegeven. LELO HEX verbetert de gevoeligheid tijdens de seks en geeft je extra veiligheid. De condooms zijn verkrijgbaar in een verpakking van 3 of 12 stuks. Wacht niet langer en haal ze vandaag nog in huis.

Dunne maar oersterke condooms voor anale seks

Als je van anale seks houdt, is het extra belangrijk dat een condoom stevig is en goed zit. De anus wordt uit zichzelf niet vochtig, waardoor een condoom makkelijker kan scheuren. Daarom is het bij anale seks altijd raadzaam om glijmiddel te gebruiken. Maar ook met glijmiddel is de kans dat een condoom bij anale seks scheurt groter dan bij vaginale seks, omdat er in de anus meer wrijving is en er daardoor meer druk op het condoom komt te staan. Daarom was je tot voor kort aangewezen op extra dikke condooms, speciaal voor anale seks. Het nadeel van die condooms is dat je als drager van het condoom door de dikte minder voelt. Het latex van de condooms van LELO HEX is door de bijzondere honingraatstructuur extra sterk, maar toch heel dun. Je vrijt dus heel veilig, maar voelt des te meer.

Makkelijk af te rollen door unieke structuur

De condooms van LELO HEX zitten in een handige verpakking, die makkelijk te openen is. Het condoom is bovendien heel makkelijk af te rollen, omdat de honingraatstructuur ervoor zorgt dat het condoom meteen stevig om je penis zit. Je hoeft je vrijpartij dus nauwelijks te onderbreken om het condoom aan te brengen. Omdat het condoom zo dun is, is het net alsof je zonder condoom vrijt. Je ervaart meer gevoel, en door de structuur ook meer stimulatie. Daardoor beleef je krachtiger orgasmes dan met dikke condooms of standaard condooms. Dus of je nu voor vaginale of anale seks gaat: met de revolutionaire condooms van LELO HEX vrij je altijd veilig.