Koop Just Glide glijmiddel anoniem online

Just Glide: heerlijk glijmiddel in een handige tube

Het glijmiddel van Just Glide zit in een handige tube, zodat je het heel gemakkelijk kunt doseren. Eventjes knijpen en… glijden maar. De glijmiddelen van Just Glide zijn niet vettig en zijn olievrij, waardoor ze ook veilig met latex condooms te gebruiken zijn. Het glijmiddel blijft lang glijden, zodat jij en je partner uitgebreid van een comfortabele vrijpartij kunnen genieten.

Just Glide: veganistisch glijmiddel op plantaardige basis

De glijmiddelen van Just Glide zijn 100% geschikt voor veganisten: in deze hoogwaardige, plantaardige glijmiddelen zijn namelijk geen dierlijke producten verwerkt. Met dit glijmiddel kun je dus ook als veganist genieten van een heerlijke, soepele vrijpartij.

Kleine tubes glijmiddel: handig voor op reis

Ga je op vakantie of een weekendje weg? Neem dan zo’n handig, klein tubetje Just Glide glijmiddel van 20 ml of 50 ml mee. Het past perfect in je handtas of in je toilettas. Handig voor een vliegreis, waarbij je maximaal 100 ml aan vloeistof mag meenemen. Voor wie verschillende soorten glijmiddel van Just Glide wil uitproberen, is er de mixverpakking met Just Glide Water, Just Glide Anal en Just Glide Aardbei.