HOT Bio

HOT Bio - 100% plantaardig glijmiddel, dus zonder dierlijke ingrediënten

Wil je extra comfort tijdens het masturberen of bij de intiemste momenten met je partner? En heb je een voorkeur voor producten met alleen plantaardige ingrediënten? De erotische producten van HOT Bio passen perfect in een vegetarische of veganistische levensstijl, omdat ze volledig bestaan uit plantaardige ingrediënten. Ze hebben dan ook het Vegan-label, waardoor je er zeker van kunt zijn dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt.

HOT Bio glijmiddel met aloë vera: heerlijk zacht

Het HOT Bio Sensitive glijmiddel bevat carrageen en aloë vera, wat de huid verzacht en heerlijk vochtig maakt. HOT Bio Superglide is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en heeft een extra lange werking. Wil je een glijmiddel dat je ook als massagegel kunt gebruiken? Dan is het 2 in 1 waterbasis glijmiddel van HOT Bio de perfecte gel voor jou. De glijmiddelen hydrateren de huid, plakken niet en laten geen vlekken achter in beddengoed of nachtkleding.

HOT Bio glijmiddel is veilig voor seksspeeltjes

Wil je de glijmiddelen van HOT Bio gebruiken in combinatie met sex toys? Dat kan. De glijmiddelen zijn op waterbasis, waardoor ze veilig met toys en condooms kunnen worden gebruikt. De gels tasten de speeltjes niet aan, zodat ze hygiënisch te reinigen zijn en langer meegaan. Nog milieuvriendelijker dus.