Glyde condooms

Glyde heeft verschillende soorten smaakcondooms in het assortiment zoals bosvruchten, aardbei of blauwe bes. Alle smaakcondooms zijn op smaak gebracht met natuurlijke fruit- en plantenextracten. Daarnaast kun je kiezen voor verpakkingen van 10 of 20 stuks maar wil je vaker genieten? Dan kun je ook kiezen voor een grootverpakking van 100 stuks.

Veganistische condooms

Zoals eerder vermeld zijn de condooms van Glyde veganistische condooms. Er moeten vele stappen worden ondernomen om het sap van de rubberboom om te zetten naar rubber. Tijdens dit proces vind het verschil plaats tussen een veganistisch condoom en een non-veganistisch condoom. Tijdens de productie van rubber wordt caseïne gebruikt. Caseïne wordt gebruikt om het rubber mooi en glad te maken.

De vele voordelen van AlleCondooms.nl

Bij Allecondooms.nl krijg je je pakket gratis thuisbezorgd als je voor €20 of meer besteld. Maar naast deze gratis service bieden we nog meer. Je kan namelijk eenvoudig vanuit je stoel veilige condooms en/of glijmiddelen bestellen op Allecondooms.nl. Mocht je vragen hebben over condooms, glijmiddelen of over de levertijd, dan kun je onze klantenservice bellen op het gratis telefoonnummer 0598-690453. De klantenservice is iedere werkdag open tot 23:30 en in het weekend tot 22:30. Bij Allecondooms.nl bestel je de condooms die bij je past.