Populair
Pasante condooms nu met 15% korting

Heerlijke smaken

De massage oliën hebben allemaal een unieke smaak en geur. Daarnaast zorgen ze ook nog voor een verwarmend effect. Wanneer je met je mond over de huid gaat, zal het verwarmend effect toenemen. De oliën zijn verkrijgbaar in smaakjes zoals aardbei, vanille of pina colada smaak. De producten onderscheiden zich door de heerlijke smaken maar ook omdat het zonder parabenen en andere chemische stoffen geproduceerd word.

Mooie verpakking

De producten van Exsens zitten in een mooie kartonnenverpakking. Het is daarom leuk om de producten van dit merk als cadeau te geven aan je partner of aan één van je vriendinnen. Alle producten van Exsens worden geleverd in flesjes met 50ml. De flesjes hebben een handige pompje waardoor je de glijmiddel of olie eenvoudig kunt aanbrengen.

Discreet ontvangen

Alle producten die bij Allecondooms besteld worden, worden discreet verpakt. Dit betekend dat de producten in een blanco door verpakt worden en dat er geen stickers van Allecondooms opzitten. Daarnaast worden onze pakketjes nooit bij de buren afgeleverd. Wil je zelf bepalen wanneer jij je pakketje hebt? Dan kun je het pakketje ook afhalen bij een PostNL-vestiging.