Profiteer nu van
Mega Black Friday Deals!

EasyGlide glijmiddel

Zoals eerder genoemd heeft Easyglide diverse soorten glijmiddelen zoals glijmiddel op siliconenbasis, glijmiddel op waterbasis, anaalglijmiddel en stimulerende glijmiddelen. Alle verpakkingen hebben een duidelijk logo van Easyglide op de verpakking staan. Daarnaast hebben alle flesjes een handige doseerdop. De glijmiddelen van Easyglide zijn neutraal van geur, smaak- en kleurstoffen.

Glijmiddel voor op vakantie

De glijmiddelen van Easyglide zijn verpakt in flesjes met een handige doseerdop. In de flesjes past 150 ml glijmiddel waardoor de glijmiddelen van Easyglide eenvoudig mee te nemen zijn op vakantie. Wil je een kleinere verpakking meenemen op vakantie? Dit heeft Easyglide namelijk ook. Naast de flesjes glijmiddelen kun je ook kiezen voor een sachet waterbasis glijmiddel van 10 ml.

Handige tip

Gebruik EasyGlide glijmiddel niet alleen voor in de vagina, maar ook op de schaamlippen. Zo wordt het gebied rond de vagina zachter, fijner en zorgt het glijmiddel voor een sensueel gevoel. En ook als u geen extra bevochtiging nodig heeft, is het proberen van een glijmiddel absoluut de moeite waard. Een selectie van goede glijmiddelen / glijgels vindt u in onze condoom webwinkel. Easyglide kunt u rustig gebruiken met o.a. Durex Condooms, Pasante condooms, Wingman condooms, en alle overige merk condooms die wij in het assortiment hebben. Heeft u moeite met kiezen? Bel of mail gerust naar onze klantenservice. Bekijk hier ons totaal assortiment met glijmiddelen.