Groots inkopen = Groots besparen »

EasyGlide glijmiddel

EasyGlide glijmiddel: voor elk wat wils

EasyGlide heeft diverse soorten glijmiddel in zijn assortiment, waaronder glijmiddel op siliconenbasis, glijmiddel op waterbasis, anaalglijmiddel en stimulerende glijmiddelen. Alle verpakkingen hebben een duidelijk logo van EasyGlide op de verpakking staan. Daarnaast hebben alle flesjes een handige doseerdop. Glijmiddelen van EasyGlide zijn er in verschillende geuren en smaken. Alle glijmiddelen zijn dermatologisch getest en dus heerlijk zacht voor de huid.

Gebruik glijmiddel voor een heerlijk natuurlijk gevoel

Normaal gesproken wordt de vagina vanzelf vochtig bij seksuele opwinding. Maar sommige vrouwen worden minder vochtig dan ze zouden willen. Dat kan allerlei oorzaken hebben, van hormoonschommelingen (zoals een verlaagd oestrogeenniveau bij zwangerschap of overgang) tot stress en depressie. Als je vagina niet goed vochtig wordt, kan vrijen pijn doen. Sommige vrouwen gaan daardoor opzien tegen seks. In dat geval is het aan te raden om glijmiddel te gebruiken. Breng voor de penetratie wat glijmiddel aan bij de ingang van je vagina. Je zult merken dat het vrijen hierdoor heerlijk soepel gaat, en je weer kunt genieten van seks.

EasyGlide’s gouden glijtip:

Breng EasyGlide glijmiddel niet alleen in de vagina aan, maar ook op de schaamlippen. Zo wordt het gebied rond de vagina zachter en gevoeliger, en zorgt het glijmiddel voor een sensueel gevoel. Ook als je geen extra bevochtiging nodig hebt, is het proberen van een glijmiddel absoluut de moeite waard. Glijmiddel zorgt er namelijk voor dat het gebied rond je vagina en anus heerlijk zacht aanvoelt, waardoor je iedere aanraking nog intenser beleeft. In onze webwinkel vind je een uitgebreide selectie van goede glijmiddelen en glijgels. De glijmiddelen van EasyGlide zijn prima te gebruiken in combinatie met Durex condooms, Pasante condooms, Wingman condooms en alle overige merk condooms uit ons assortiment.

Glijmiddel op waterbasis of glijmiddel op siliconenbasis?

Als het om glijmiddel gaat zijn alle kleuren, geuren en smaken verkrijgbaar. Maar al die soorten glijmiddel zijn er in twee varianten: kies je voor glijmiddel op waterbasis of voor glijmiddel op siliconenbasis? We hebben de grootste verschillen en de voor- en nadelen voor je op een rij gezet.

Glijmiddel op waterbasis

Glijmiddelen op waterbasis zijn uitstekend te combineren met condooms en seksspeeltjes en geven geen vlekken in je beddengoed. Nog een bonus: glijmiddel op waterbasis is tamelijk goedkoop. Het nadeel van glijmiddel op waterbasis is dat de glijdende werking relatief kort duurt. Je moet er dus steeds weer wat extra van gebruiken om van het glijdende effect te blijven genieten. Bovendien voelt het een beetje kleverig aan. Bij anale seks is glijmiddel op waterbasis minder geschikt dan glijmiddel op siliconenbasis – dat beter en langer glijdt, wat belangrijk is als je de gevoelige huid rond en in de anus niet te zwaar wilt belasten.

Glijmiddel op siliconenbasis

Glijmiddelen op siliconenbasis zijn veilig te combineren met condooms. Het grote voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat het lang blijft werken, omdat het niet opdroogt, wat bij glijmiddel op waterbasis wel het geval is. Het voelt wat zachter aan dan glijmiddel op waterbasis, en plakt niet. Een nadeel: glijmiddel op siliconenbasis is af te raden bij het gebruik van seksspeeltjes die ook siliconen bevatten, omdat de siliconen in het glijmiddel de siliconen in je seks toy aantasten, waardoor er kleine oneffenheden kunnen ontstaan. Dan is je seks speeltje minder goed schoon te maken, waardoor de kans op schimmelinfecties of bacteriële infecties toeneemt. Omdat glijmiddel op siliconenbasis niet in water oplosbaar is, geeft het eerder vlekken in je beddengoed dan glijmiddel op waterbasis.

Glijmiddel voor op vakantie: de meeneemverpakking

De glijmiddelen EasyGlide zijn verpakt in flesjes met een handige doseerdop. In de flesjes past 150 ml glijmiddel, waardoor de glijmiddelen van EasyGlide eenvoudig mee te nemen zijn op vakantie. Wil je een kleinere verpakking meenemen op vakantie? Kies dan voor een sachet waterbasis glijmiddel van 10 ml. Ook in het buitenland glij je zo van hoogtepunt naar hoogtepunt.