Profiteer nu van
Mega Black Friday Deals!

Durex Condooms

Bij Allecondooms hebben we een groot assortiment met Durex condooms. Je kunt Durex condooms in verschillende structuren kopen bijvoorbeeld condooms met ribbels of condooms met noppen. Daarnaast kun je ook voor condooms met een effect kiezen zoals orgasme vertragende condooms, verwarmende condooms of condooms met een tintelend effect. Er bestaan ook condooms met verschillende smaakjes zoals appel, aardbei, sinaasappel of banaan. Gebruik je veel condooms? Dan kun je kiezen voor een grootverpakking. De Durex condooms worden geproduceerd van het allerbeste rubber latex. Zoals eerder vermeld worden alle condooms grondig getest en gecertificeerd voordat ze verkocht worden. Als er getwijfeld wordt aan de kwaliteit of veiligheid van de condooms dan komen ze niet in de schappen te liggen.

Durex glijmiddelen

Naast condooms heeft het merk Durex ook glijmiddelen in het assortiment. Je kunt bij de glijmiddelen ook kiezen uit diverse soorten bijvoorbeeld met een smaakje zoals kersen, aardbei of pina colada. Daarnaast kun je net zoals bij de condooms kiezen voor een effect zoals een verwarmend of tintelend effect. Alle glijmiddelen zitten in een flesje en hebben een handige doseerdop. Naast de glijmiddelen heeft Durex ook massagegel in het assortiment. Je kunt het massagegel ook gebruiken als glijmiddel, waardoor je eerst je partner een massage kan geven en daarna heerlijk samen kan genieten.

Durex producten discreet bestellen

Je besteld alle Durex producten eenvoudig en discreet bij Allecondooms.nl. De producten worden geleverd in een kartonnen doos zonder vermelding van Allecondooms. Als je voor 23:30 besteld en het product is op voorraad dan ontvang je de volgende dag je pakketje al. Bekijk het grote assortiment met Durex condooms op Allecondooms.nl.