Glijmiddel met smaak bestellen? Alle smaken glijmiddel op AlleCondooms.nl

Glijmiddel met smaak maakt orale seks nog lekkerder

Als je van orale seks houdt, is glijmiddel met een smaak heerlijk. Sommige mensen vinden het lekkerder om hun vriend of vriendin oraal te bevredigen als ze een glijmiddel met een smaak gebruiken. Het glijmiddel heeft een heerlijke geur en zorgt zo voor een frisse en fruitige, erotische sensatie tijdens het beffen, baffen of rimmen. Je kunt glijmiddel aanbrengen waar je maar wilt. Glijmiddel op waterbasis voelt heerlijk zacht aan, en de huid neemt het glijmiddel vanzelf op. Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken in je beddengoed, dus je kunt er lekker royaal mee zijn.

Glijmiddel met smaak: kies jij voor aardbei, passievrucht of kersen smaak?

Als je voor glijmiddel met een smaak kiest, heb je bij AlleCondooms.nl enorm veel keus. Kies voor EasyGlide Passion Fruit, glijmiddel met een passievruchtsmaak, voor een verrukkelijk tropisch avontuur tussen de lakens. Maar ook het glijmiddel van Wet Fun Flavors met een watermeloen smaak zorgt voor een heerlijk fris en fruitig gevoel tijdens de seks.

Een mix pakket glijmiddel met smaak. Alle smaken glijmiddel op je nachtkastje

Voor wie niet kan kiezen, is er een vrolijk proefpakket met vijf smaken van EasyGlide. Dat wordt een feest in bed. Glijmiddel met aardbeien smaak, guarana smaak, passievrucht smaak, kersen smaak en aloë vera smaak. Dit funpakketje is heerlijk om te variëren. Je raakt niet op elkaar uitgekeken met deze sexy fruitsmaakjes in bed.

In hogere sferen met glijmiddel met cannabis smaak

Nog niet in de zevende hemel beland? Met glijmiddel met cannabis olie raak je geheid in hogere sferen. De cannabisolie heeft een stimulerende werking en zorgt voor meer genot voor jullie allebei. Bestel je glijmiddel met cannabissmaak anoniem bij AlleCondooms.nl. Alle pakketjes worden discreet verzonden en snel bezorgd.