Beflapje kopen? Hygiënische en veilige liklapjes, anoniem verzonden

Beflapjes beschermen tegen soa’s bij orale seks

Soms denken mensen dat soa’s alleen overdraagbaar zijn bij vaginale of anale seks. Maar ook bij orale seks kun je een soa overdragen of oplopen. Als je je partner beft of als je gebeft wordt, loop je de kans dat je besmet raakt met herpes, gonorroe, syfilis of chlamydia. Via het speeksel in je mond of via menstruatiebloed kun je ook HIV overdragen. Als je er dus echt zeker van wilt zijn dat je veilig oraal vrijt, kun je het best een beflapje gebruiken.

Wat is baffen en rimmen? Een lesje orale seks

Als het om orale seks gaat, zijn er verschillende termen. Pijpen is het oraal bevredigen van de man door de penis in de mond te nemen, en beffen is het oraal bevredigen van de vrouw door haar clitoris of vagina te likken. Maar als je je vriend of vriendin bij de anus oraal wilt bevredigen, spreek je van baffen of rimmen. Baffen is het oraal bevredigen van de anus door hoofdzakelijk te likken, en rimmen is het oraal bevredigen van de anus door ook de tong in de anus te steken. Bij al deze handelingen is het veilig en hygiënisch om een beflap te gebruiken, want daarmee voorkom je niet alleen dat je soa’s oploopt of overdraagt, maar ook dat je in contact komt met de E-colibacterie (de poepbacterie), die bij de anus zit. Besmetting met deze bacterie kan in sommige gevallen gevaarlijk voor de gezondheid zijn.

Hoe gebruik je een lapje bij het beffen, baffen of rimmen?

Een beflapje is makkelijk te gebruiken. Je legt het heel eenvoudig op de plek waar je je partner wilt likken. Gebruik een beflap met een smaak voor een extra sensatie. Een liklapje is ook fijn tegen onprettige geurtjes, of als je niet houdt van haartjes in je mond. Als je een glijmiddel gebruikt tussen het doekje en de vagina of anus, voelt het voor de ontvanger nog fijner en gevoeliger aan.

Latexvrij likken? Bestel latexvrije condooms bij AlleCondooms.nl

Beflapjes zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als condooms. Ze zijn dus vrijwel altijd van latex. Als je gevoelig bent voor latex, en dus liever geen gewoon beflapje gebruikt, kun je een latexvrij condoom openknippen en dat op de plek leggen waar je wilt likken. Zo kun je toch veilig genieten van orale seks. De truc met het opengeknipte condoom beperkt zich natuurlijk niet tot latexvrije condooms. Denk ook eens aan fun condooms, ribbel condooms of condooms met een smaakje. Wie zijn fantasie gebruikt, hoeft zich ook in bed nooit te vervelen…