Anaal glijmiddel bestellen? Anonieme verzending bij AlleCondooms.nl

Zin in anale seks? Gebruik altijd een anaal glijmiddel

Als je van anale seks houdt, is een glijmiddel voor anale seks een must. Anaal glijmiddel op siliconenbasis is hiervoor het meest geschikt, omdat een glijmiddel op siliconenbasis langer doorglijdt dan een glijmiddel op waterbasis. Je hoeft het niet steeds opnieuw aan te brengen en het voelt heerlijk zacht en comfortabel aan tijdens het vrijen. Op condooms met glijmiddel zit ook altijd wat glijmiddel op siliconenbasis, maar als je echt lekker soepel anaal wilt vrijen, mag je jezelf en je partner een extra anaal glijmiddel niet ontzeggen. Het enige gevaar? Dat jij en je partner niet meer op kunnen houden met vrijen…

Anaal glijmiddel met een licht verdovende werking

Het anaal glijmiddel van Male Cobeco Anal Relax is een transparant glijmiddel zonder kleur, geur of smaak, maar met een licht verdovende werking. Dat kan fijn zijn voor degene die ontvangt, maar ook voor de andere partij. Smeer eens een beetje anaal glijmiddel met verdovende werking op de penis voor je het condoom omdoet. Je zult zien dat je de daad veel langer volhoudt. Een liefdesnacht zonder einde voor jou en je partner. En je weet wat ze zeggen: goed volk komt altijd achterom.

Ontspannende anaalgel voor anale seks. Nu bestellen, morgen in huis

Als je wilt genieten van comfortabele anale seks, gebruik dan eens de Pjur Relaxing Anal Glide. Dit is een anaal glijmiddel op basis van siliconen. De gel bevat voedende elementen en ontspannende jojoba-extracten en is uiteraard veilig te gebruiken met latex condooms. Deze anaal gel glijdt extra goed, wat heerlijk is als je van een anaal avontuur wilt genieten. Wees royaal als je anaal glijmiddel gebruikt bij anale seks, want je anus en die van je partner gedijen het beste bij een lekker zacht glijmiddel.